Policys

Frakt

Vi tillämpar ett effektivt och pålitligt fraktsystem som utformats för att säkerställa en smidig och säker hantering av leveranser. Nedan finner ni viktig information angående vår fraktprocess:

  1. Gratis Frakt: Alla våra leveranser åtföljs av kostnadsfri frakt. Detta initiativ är en del av vår strävan att göra våra tjänster mer tillgängliga och fördelaktiga för våra kunder.
  2. Frakttid 1-7 Arbetsdagar: Vår frakttid varierar mellan 1-7 arbetsdagar beroende på destination och tillgänglighet. Vi strävar alltid efter att upprätthålla snabba och effektiva leveranser.
  3. Lokal Tillverkning och Frakt inom Sverige: Samtliga beställningar skapas och fraktas inom Sverige, vilket garanterar en smidig leveransprocess och bidrar till att minimera eventuella leveransförseningar.
  4. Spårning av Leveranser: Vi tillhandahåller spårningsinformation så att ni kan följa era leveranser i realtid. Ni får ett spårningsnummer så snart er order har skickats.
  5. Säkerhetsgaranti för Frakt: Vi sätter er säkerhet i fokus och garanterar att varje frakt hanteras med högsta säkerhetsstandard för att säkerställa att era varor anländer i gott skick och enligt plan.

Återlämning- och Returpolicy

Vår återlämnings- och returpolicy möjliggör retur av produkter inom en tidsram av 30 dagar från inköpsdatumet, endast i händelse av fel produkt eller produktdefekt. Vi strävar efter att säkerställa kundens tillfredsställelse och tar ansvar för eventuella missnöjen med våra produkter. Vid fel produkt eller defekt produkt kommer vi att genomföra retur- och ersättningsförfaranden för att säkerställa att du får en korrekt produkt eller en ersättning inom skälig tid.

Äganderätt

Allt material som skapas av Pilstrands och som relaterar till våra tjänster och produkter, inklusive bilder och grafik, är exklusivt företagets äganderätt. Detta omfattar varje bild och innehåll som genereras genom vårt arbete och fotografi. Denna äganderätt är grundad i full överensstämmelse med gällande upphovsrättsliga och lagliga bestämmelser.

Frågor eller problem?

Förekommer det frågor eller problem kan ni alltid komma i kontakt med oss så svarar vi snarast!